VisitSvishtov
Официалната туристическа страница на град Свищов


Хотел Корпус Юг

Хотелски комплекс и учебен "Корпус ЮГ" е разположен в рамките на спортният комплекс на Стопанска академия "Димитър Апостолов Ценов", на входа на град Свищов от пътя за Велико Търново.
Хотелът разполага с 4 апартамента, 8 единични и 73 двойни стаи. За групи над 25 човека се предлагат отстъпки до 10%. Опция е и възможноста за пълен пансион на нощуващите. Общ капацитет 191 легла.
В рамките на комплекса гостите могат да ползват футболно, волейболно, хандбално и баскетболно игрище, денонощен охраняем платен паркинг.
Комплексът предлага и богати възможности за организиране и провеждане на конференции - голяма зала с капацитет до 100 места, шест зали с капацитет от 10 до 60 места, зала за преговори до 10 души и интернет зала с 3 места.
Хотелът разполага със закрит басейн, който работи сезонно през лятото. Климатизираният ресторант е с капацитет 150 места, дневният кафе-бар може да приеме до 60 посетителя.

Свищов на картата
Свищов на картата
Електронен бюлетин
 
Архив

Календар на проявите16.05.2014 изминало
Откриване на Нове
Осми фестивал на античното наследство "Орел на Дунав" и откриване на проект "Нове - сърцето на легиона"

22.09.2011 изминало
СВИЩОВСКИ ЛОЗНИЦИ 2011
Програма на празниците на града "СВИЩОВСКИ ЛОЗНИЦИ 2011"

27.05.2011 изминало
Четвърти фестивал на Античното наследство
Четвъртият фестивал на античното наследство ще се проведе в периода от 27-ми до 29-ти май в Свищов. Подробности на сайта на фестивала http://www.EagleOnTheDanube.org

Календар на проявите
Съвет по туризъм
гр. Свищов

за контакт